Sīpolu cūkgaļas karbonādes 🥩 saldajā sojas mērcē (4 porcijas).
2. februāris, 2023 pl. 13:05,
Nav komentāru
Tikai ar divām galvenajām sastāvdaļām ēdiens ātri kļūs par Jūsu ģimenes mīļākajām vakariņām. Šīs sulīgās cūkgaļas karbonādes ar sīpoliem marinē austeru mērcē, un gaļai garšu dod saldā sojas mērce un sezama eļļa.
Sastāvdaļas:
- 350 g cūkgaļas karbonādes
- 3 ēdamkarotes eļļas
- ½ sīpols (sasmalcināts)
- 1 ēdamkarote Lee Kum Kee Panda zīmola austeru mērces
- 1 tējkarote Lee Kum Kee Pure Sezama eļļa
- 1 tējkarote cukura
- 1½ ēdamkarote Lee Kum Kee saldās sojas mērces
- ½ tējkarotes kukurūzas cietes vai Pērļu cepšanas pulvera
Norādes.
- Sajauc cūkgaļas karbonādes ar austeru mērci un marinē.
- Pannā uzkarsē 1 ēdamkaroti eļļas un apcep sīpolus 1 minūti. Atliek malā.
- Uzkarsē vēl 2 ēdamkarotes eļļas un uz lēnas uguns apcep cūkgaļas karbonādes, līdz tās ir zeltaini brūnas un gatavas.
- Ielieciet panna arī vārītos sīpolus kopā ar sezama eļļu, cukuru, saldo sojas mērci un kukurūzas cieti. Kārtīgi samaisiet, līdz uzkarsē. Izcep un pasniedz.
VAI TEV SANĀCA?
Publicē sociālajos tīklos un atzīmē @sencha.lv!